Korpa

0 predmet(a) - 0,00 RSD

Vesti

Predstavljamo Vam “Ice Code"

Predstavljamo Vam “Ice Code”, novu žicu francuske marke Tecnifibre. Žica Vam daje punu kontrolu pri Vašim udarcima i omogućava igračima da sa još više snage upotrebe njihovo glavno oružije. Rezultat je kombinacija spina i snage. Žica duže traje od drugih co-polyester žica i time pruža igračima mogućnost da što duže uživaju u prednostima te žice. Konačno, ova žica predstavlja sjajnu opciju za iskusne igrače koji priželjkuju spin, preciznost i izdržljivost pri svakom udarcu. Činjenica da traje duže od ostalih žica je lep bonus. Debljina: 1,25mm i 1,30mm Dužina: 200m Boja: Bela Tip: Co..
Vie...

Tecnifibre i ATP sklopili petogodišnje partnerstvo!

TP i jedan od najvećih proizvođača teniske opreme Tecnifibre objavili su petogodišnje partnerstvo. Ovim ugovorom, Tecnifibre postaje zvaničan partner ATP World Tour-a.Partnerstvo podrazumeva da će Tecnifibre proizvoditi zvanične ATP rekete, žice, torbe, i dodatnu opremu kaoi da će Tecnifibre postati sponzor završnog Master turnira "Barclays ATP World Tour Finals" u   Londonu sve  do 2017. godine Zajedno sa partnerstvom lansira se i projekat "On the Road to the ATP World Tour" koji tartegira mlađe takmičare i fanove. Ambasador ovog projekta biće naš Janko Tipsarević k..
Vie...

Španovanje Reketa (Zamena Žica)

Nakon odabira žice sledeći stadijum je stavljanje žice na reket tj. španovanje.Samo španovanje se vrši na specijalnim mašinama. Kvalitet mašine u velikoj meri dobrinosi kvalitetu samog špana odnosno kasnije i same igre.Naše mašine su ručno izrađene ponajvišim standarima i proverenog kvaliteta.Tecnifibre mašine se koriste na najvećim turnirima kao što su Roland Garros, Roterdam, Paris, Moskva, Beograd, a od ove godine i na završnom Masters turniru u Londonu.Članovi našeg tima su bili zvanični španeri na mnogim navedenim turnirima tako da su u mogućnosti da izađu u susret svakom Vašem zahtevu. ..
Vie...

Kako da izaberete pravu žicu?

Izbor adekvatne žice za reket je podjednako važan kao i izbor samog reketa. Trenutno na tržištu postoji veliki izbor žica koje možemo podeliti u 4 velike kategorije: 1. Prirodno crevo (Natural Gut) Ova vrsta žice proizvedena je od prirodnih goveđih creva. Ovakca žica pruža najbolji osećaj bez gubitka tenzija do samog pucanja. Imaju trajnost i pružaju dodatnu snagu pri udarcu. Nedostaci ove žice su nešto slabija kontrola zbog čega je vrhunski teniseri kombinuju sa drugim žicama. Takođe, ove žice su dosta skuplje od ostalih. 2. Multifilament žice Kao što im samo ime kaže, ov..
Vie...