Korpa

0 predmet(a) - 0,00 RSD

Tecnifibre i ATP sklopili petogodišnje partnerstvo!

TP i jedan od najvećih proizvođača teniske opreme Tecnifibre objavili su petogodišnje partnerstvo.
Ovim ugovorom, Tecnifibre postaje zvaničan partner ATP World Tour-a.Partnerstvo podrazumeva da će Tecnifibre proizvoditi zvanične ATP rekete, žice, torbe, i dodatnu opremu kaoi da će Tecnifibre postati sponzor završnog Master turnira "Barclays ATP World Tour Finals" u   Londonu sve  do 2017. godine


Zajedno sa partnerstvom lansira se i projekat "On the Road to the ATP World Tour" koji tartegira mlađe takmičare i fanove.

Ambasador ovog projekta biće naš Janko Tipsarević koji će biti mentor četiri igrača iz Tecnifibre-ovog juniorskog tima.Projekat možete pratiti na našem sajtu kao i na zvaničnoj stranici ATP-a www.atpworldtour.com.

 

Predsednik ATP-a Brad Drewett izjavio je: "Tecnifibre je fantastičan brend sa dugom istorijom u tenisu i radujemo se našoj saradnji u narednih pet godina fokusirajući se na mlađe generacije igrača i fanova".

Predsednik Tecnifibre-a THierry Maissant izjavio je: "Niko se nije rodio kao vrhunski igrač. Tecnifibre i ATP će zajedničkim naporima inspirisati nove generacije igrača da postanu što bolji igrači"

Najnoviju ATP kolekciju možete pogledati i kupiti u našoj prodavnici.