Korpa

0 predmet(a) - 0,00 RSD

TF-X1 - Nova Generacija

Uvod

Kada pričamo o reketima, Tecnifibre se usavršio u proizvodnji reketa za profesionalne igrače.Glavni primeri su serije T-Fight i TF40, a i novoproizvedeni T-Fight Isoflex, o kome ćemo pričati nekom drugom prilikom. Fokusiranjem na limitiranu selekciju igrača, pojavilo se pitanje šta je sa onim igračima koji ovaj sport igraju rekreativno ili na nekom niže intenzivnijem nivou. Ideja je bila napraviti reket koji pruža dodatnu snagu igračima i ta ideja se pretvorila u stvarnost. TF-X1 je predstavljen svetu.

 

X-Damp

Voleo bih prvo da se osvrnemo na to zašto je ovaj reket idealan za rekreativce i amatere. Reket dolazi sa tehnologijom od strane Lacoste L 20. Zove se X-Damp i treba da ublaži 36% štetnih vibracija koje dolaze kroz ručku reketa. U prevodu, ukoliko imate povredu lakta ili ukoliko Vam je lakat osetljiv, ovo je reket za Vas.

 

TF-X1 u meču

Da li volite da koristite spin u Vašoj igri? Ukoliko je odgovor da, uživaćete u igri. Reket daje dodatnu jačinu Vašem udarcu, što se najviše može osetiti u servisu. Ako volite da budete agresivni sa zadnjeg dela terena i da žargonski rečeno "šetate" protivnika sa jedne na drugu stranu imaćete dosta uspeha.

 

Zaključak

TF-X1 je pre svega zabavan za korišćenje. Takođe, sa estetske tačke gledišta, reket izgleda veoma lepo i dosta se razlikuje od prepoznatljive Tecnifibreove plavo-crveno-bele boje. Njegove karakteristike koje možete videti ovde, a one idu u korist rekreativcima i teniserima na amaterskom nivou.